Следете не:

Фамод - Скопје

Печати

Основна дејност - увоз и продажба на рачен и рачен електричен алат од програмите на:
BOSCH - професионални сини електрични алати,
BOSCH - алати за направи сам (DIY),
BOSCH - алати за градина;
WOLFCRAFТ - професионален рачен алат;
DWT - полупрофесионален рачен електричен алат;
JEPSON - алати за обработка на метал;
MAKITA - професионален рачен електричен алат;
NOVUS - алат и опрема за спојување;
STEINEL - сензорно осветлување и термо опрема;
STANLEY - професионален рачен алат.

images woc Logo 300 DPI dwt-logo-4793ca32b24ca jepson-logo
makita novus STANLEY SS LOGO RGB steinel

 

 

 

Застапници за:

images
woc Logo 300 DPI
dwt-logo-4793ca32b24ca
jepson-logo
makita
novus
STANLEY SS LOGO RGB
steinel

Календар

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Susnet Facebook Like Box