Печати

Основна дејност - увоз и продажба на рачен и рачен електричен алат од програмите на:
BOSCH - професионални сини електрични алати,
BOSCH - алати за направи сам (DIY),
BOSCH - алати за градина;
WOLFCRAFТ - професионален рачен алат;
DWT - полупрофесионален рачен електричен алат;
JEPSON - алати за обработка на метал;
MAKITA - професионален рачен електричен алат;
NOVUS - алат и опрема за спојување;
STEINEL - сензорно осветлување и термо опрема;
STANLEY - професионален рачен алат.

 

images woc Logo 300 DPI dwt-logo-4793ca32b24ca jepson-logo
makita novus STANLEY SS LOGO RGB steinel

 

 

Застапници за:

images
woc Logo 300 DPI
dwt-logo-4793ca32b24ca
jepson-logo
makita
novus
STANLEY SS LOGO RGB
steinel

Susnet Facebook Like Box